Google+ e-BeautyQueen: City Lips Pro

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

City Lips Pro


Το City Lips Pro είναι o καλύτερος ενισχυτής χειλιών του κόσμου. Η πρωτοποριακή φόρμουλα του προκαλεί θύελλα στον κόσμο των καλλυντικών!
Ο επαναστατικός αυτός ενισχυτής με θρεπτικά συστατικά έχει δοκιμαστεί αντικειμενικά από πραγματικές γυναίκες, έχει εξεταστεί κλινικά από δερματολόγους και συνιστάται ιδιαίτερα από απαιτητικές bloggers.

Το City Lips Pro σου δίνει πολυτελώς σαρκώδη χείλη, μεγάλα και προκλητικά ενισχυμένα στο μέγιστο.


Πως δουλεύει:
Το City Lips Pro είναι μια προηγμένη φόρμουλα ενίσχυσης χειλιών που δίνει άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα ενίσχυσης. Παρέχει άμεση πληρότητα, ορισμό, ενυδάτωση και οφέλη ενίσχυσης μακράς διαρκείας μέσα από την τόνωση της ανάπτυξης νέου κολλαγόνου.

Το City Lips λειτουργεί με ασφάλεια, ανώδυνα και χωρίς ερεθισμούς ή μούδιασμα, ενώ ακόμη μειώνει και εξασθενίζει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων!


Για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται να χρησιμοποιείτε το City Lips Pro μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ, μετά την αφαίρεση του make-up, με την εφαρμογή του ενισχυτή στα χείλη - το πάνω ή το κάτω ή και τα δύο, ανάλογα με το ποιο χείλος θέλετε να ενισχύσετε. Ένα πακέτο αυτού του θρεπτικού προϊόντος είναι 7 ml και είναι επαρκές για μία θεραπεία 3-4 μηνών. Το City Lips Pro είναι εύκολο να εφαρμοστεί και μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνη σας στο σπίτι. Μία χρήση και τα χείλη σας έχουν τραφεί ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη νέα, εξαιρετική εμφάνιση σας!

Παραγγείλτε το δικό σας City Lips Pro εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...